Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Jeg vil især sætte stor pris på at ALLE som har købt hvalp af mig, sætter en hilsen og skriver hvordan det går. Både de foregående, men også de kommende hundeejer. Som almen oplysninger for hvordan chuckie og Wickie hvalpene klarer sig. Jeg er utrolig glad for at Stine, Ulla og Ann skriver hvordan det går med Ronja, Felix og Chille. Jeg håber i bliver ved. Et sted føler jeg jo stadigvæk at det er mine "børn". ;-) LIGE EN OPDATERING: I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES INDPUT HER PÅ SIDEN, OG JEG LÆSER DEM ALLE MED STØRSTE GLÆDE. JEG VILLE OGSÅ GERNE KOMMENTERE ALLE INDLÆG, MEN DET KNIBER GEVALDIGT MED TIDEN. MEN I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES BESKEDER OG IKKE MINDST JERES BILLEDER: TUSIND TUSIND TAK. Alle jeres lånetilbud blir slettet

Skrevet af Anne Larsen., d. 28-09-2022

Sikke en flot hjemme masser af god viden og søde billeder.

E-mail:

Hjemmeside:

@live.com

Anne7722hej

Skrevet af niels luth klausen, d. 16-04-2021

vi vil også i den grad fortælle om,hvordan det går med charlie,og forsøge at få lagt fotos på,som han udvikler sig,og vokser,vi vil gøre vores bedste for,at han vil elske os,og give os mange skønne oplevelser sammen,tusind tak for,at vi må komme så tit,og se hvalpene,smiler stort,i er super til at give råd og vejledning,det sætter vi stor pris på,tiden kan ikke gå hurtigt nok,men det vender jo fra næste uge af,der er så kun 3 uger til,at vi måtte hente vores skønne hvalp,i det hele taget,er det super skønne hunde i har,vi kunne tage dem alle med hjem,skønne allesammen,

E-mail:

garong

@aarslevnet.dk

Skrevet af ULLA BIRKEKJÆR, d. 09-11-2016

hej Rita og Kristian. Vi har det rigtig godt alle 4, Hundene trives har det godt sammen, men ind imellem "skændes" de, men heldigvis går det hurtigt over. Lukas tror at han kan bestemme over Felix, men men han tager fejl, Felix sætter ham på plads, og så er der fred igen. Vi nyder vores dejlige hunde, Felix er snart 9 år og Lukas er på vej til 5 år. Hilsen Felix, Lukas og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Tommy Bjarne Dalnæs, d. 04-09-2016

Hej Rita - Så blev Freya 3 år gammel og trives i bedste velgående. Hun er en umådelig glad og aktiv hund og meget dygtig til alt hvad vi forlanger af hende.
I dag er det en regnfuld dag og fotoet er ikke så gode - men hun har lige været ude på en gåtur og er sjaskvåd - men det er hun ligeglad med.
Vi har dog måttet indlede en loppekur, da hun har fået dem et sted - antagelig i hundeskovene vi ofte benytter. Men det er et meget begrænset angreb, så vi har vist allerede fået det bekæmpet. Hun har fået de her nye tygge- o g slugepiller mod flåter og lopper m.m., som skal have en af hver måned. Det ser ud til at virke.

Hun har også et lille "sprog", nemlig når hun står op og vi kommer hjem, eller der sker noget særligt. Så bøjer hun ned i forbenene og siger uuarrrrrrggghhh og ser så glad ud. Det er ikke noget jeg har lært hende - men hun har gjort de de sidste 2 år og det er meget charmerende - Det er helt bevidst noget hun tænker over og så bare gør - men kun ved særlige lejligheder.

Vi håber I alle har det vel og ønsker det bedste for fremtiden.

Venlig hilsen
Tommy & Hanne Dalnæs

Hjemmesider:
www.dalnaes-2.dk
+ www.dalnaes.dk

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

t.dalnaes

Skrevet af kevinluo, d. 16-08-2016

Super fin hjemmeside du har :-)

Skrevet af ULLA BIRKEKJÆR, d. 06-05-2016

hej Rita. Her lidt nyt fra Åsum, hundene trives, og de har det godt med at gå alene med mor. Vi har lige passet en lille sommerfuglehund, og det gik rigtig godt, Felix var den omsorgsfulde og Lukas legekammeraten. Lige nu ligger de og flader ud, men om lidt er der gang i den igen. hilsen Felix, Lukas og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Tommy Dalnæs, d. 04-09-2015

En af Neya´s hvalpe Freya, som i dag 04-09-2015 fylder 2 år.
Fotoet er fra fødselsdagen.

Som det ses af fotoet, er hun en særdeles smuk hund - ser sund og rask ud - kvik og fuld af livslyst!

Hun er stadig en helt fantastisk dejlig og skøn hund at have - men hun er meget meget aktiv og kræver megen opmærksomhed og motion - hun vejer ca. 20-21 kg.

Vi måtte til dyrlæge store bededag, da hun havde fået et svirp af en gren eller lignende i det ene øje og der var sat sig en lille stump i hornhinden, som kun kunne fjernes via mikroskop under bedøvelse og til helligdagstakst!!
Dyrlægen var alene i klinikken, så jeg måtte være sygeplejerske/assistent og holde hovedet og holde øjnene åbne med sutur og klemmer m.m. Men det gik godt. Vi så det pga. hun hele tiden lukkede øjet i og efter natten var der betændelse i øjet og kraftig udflåd - så var det afsted til dyrlægen. Man kunne se en lille splint og en rids/fordybning i hornhinden - så det skulle jo ordnes med det samme - hun har ingen men af det i dag.
Men vi har tegnet hundeforsikring også mod sygdom, så vi måtte "kun" af med kr 1400 i egenbetaling.

Jeg går flere gange om ugen lange ture i hundeskoven og andre steder og vi møder tit andre hunde.
Men Freya er mest til at spæne efter pinde og lege med mig - andre hunde er da fine mødekammerater, synes hun at mene, men at finde ting, pinde og lege er det hun helst vil.

Så vi har mange gode stunder med hende.

Hun er meget klog og er så let at omgås også for andre mennesker, som hun elsker at "tale" med - vore børn og børnebørn elsker hende og Freya er helt vild med at få besøg.

Hun er perfekt til at være alene - så nem og god til at "passe hus".

Så det er bare fryd og gammen med Freya som livsledsager.....

Venlig hilsen
Hanne og Tommy

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Ulla Birkekjær, d. 23-06-2015

hej Rita. Så er vi endelig kommet ind i den daglige gænge. Hundene nyder at komme ud på deres daglige ture, det var fem lange uger, hvor det kun var haven, men de klarede det rigtig fint, men det er alligevel bedre at komme ud og læse avisen.
Hilsen fra Felix, Lukas Og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Ulla Birkekjær, d. 23-06-2015

hej Rita. Så er vi endelig kommet ind i den daglige gænge. Hundene nyder at komme ud på deres daglige ture, det var fem lange uger, hvor det kun var haven, men de klarede det rigtig fint, men det er alligevel bedre at komme ud og læse avisen.
Hilsen fra Felix, Lukas Og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Grethe Munk Andersen, d. 08-02-2015

Hej. jeg er den lykkelige ejer af en mega skøn border på 2 år. han hedder Buddy.. Han elsker bolde og hmm pinde, og gå i vandet om sommeren.han er god til at søge. elsker alle og mener de skal have et kys.

E-mail:

@hotmail.com

gmunka

Skrevet af Ulla Birkekjær, d. 18-01-2015

hej Rita. Jeg har lige set videoen af Ozzi, hvor er han dejlig, er han til salg?
her går det rigtig godt, Felix er blevet lidt mildere med årene, han er begyndt at hilse på de nye hvalpe her omkring, noget han ikke har haft meget lyst til før, derimod Lukas han vil forfærdelig gerne hilse. det er egentlig dejligt at de er forskellige, men de er meget glade for hinanden, så deres små særheder er helt fint. Hilsen fra Felix og Lukas og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Tommy & Hanne Dalnæs, d. 23-12-2014

Julen 2014.
Vores dejlige border Freya bliver bare skønnere og skønnere for hver dag der går!

Hun er nu næsten 16 måneder og er blevet en stor voksent udseende hund og er blevet meget klog - meget klogere og lærenem end vores gamle border Iza.

Freya er så dygtig til al ting - lærenem og meget lydig - hun er blevet lige som vi drømte om - fantastisk.

Hun har lige været til dyrlæge og blevet vac. (ny type 3 års varighed) og undersøgt og hun er perfekt - hun vejer nu 20,4 kg. og er så smuk og proportionel en hund.

Så her er det bare fryd og gammen når vi taler om Freya og vores liv sammen med hende.

Hun skal prøve at være alene hjemme et par timer nytårsaften - hun er så fantastisk til at være alene så vi prøver lige at køre over til vores gamle naboer.

Vi bor jo lidt ude på landet og der er ikke ballade og meget fyrværkeri lige omkring huset - så vi prøver at se hvordan det går.
Jeg har været i nærheden af knald og bang med Freya - da vi gik ned til et sted hvor der stod jægere der skød efter vildt - hun var slet ikke bange over de høje knald og råb og andre hunde der gøede - meget flot reaktion.

Vi håber I har det godt og at alle jeres dyr har det ligeså.

E-mail:

@gmail.com

t.dalnaes

Skrevet af Ulla Birkekjær, d. 13-11-2014

Hej Rita. Til lykke med de nye hvalpe, hvor er de dejlige, jeg sidder her med mine 2 dejlige vovser, og så tænker jeg kan jeg klare een til, men selvom jeg er fristet, må jeg nok sige til mig selv, at det ikke går. Søren er jo ikke så rask, så det ville hænge på mig. Endnu en gang til lykke, de er meget smukke. Hilsen fra Lukas, Felix og deres mor.

E-mail:

@gmail.com

2203ulla

Skrevet af Kim Hansen, d. 17-10-2014

Hej med jer.
En lille hilsen fra Morten i Gadstrup, som
er ved at blive en stor lækker og flot hanhund. Vi er meget glade for ham.
Mvh. Familien i Gadstrup.

Skrevet af Ulla Birkekjær, d. 22-07-2014

Hej Rita og Kristian. En hilsen fra Åsum, det går fint med hundene, Lukas er blevet voksen og meget rolig, så nu kan Felix få lidt ro, han gider ikke fjante hele dagen.
Hilsen fra Lukas og Felix og deres mor.

E-mail:

@g-mail.com

2203ulla

Nyeste kommentarer

13.09 | 13:54

Hej har du nogen planlagte kuld på vej?

19.07 | 21:02

Hei! Har nå søkt «overalt» i to år etter min nye BC-venn…. uten hell...

13.06 | 11:50

Hej Rita - sikke en køn hundepige og hun ser så dejligt ud, så roli...

19.05 | 07:02

Hej Ramon. Har du et tlf nr jeg kan kontakte dig på? el du kan kontakte ...