Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Jeg vil især sætte stor pris på at ALLE som har købt hvalp af mig, sætter en hilsen og skriver hvordan det går. Både de foregående, men også de kommende hundeejer. Som almen oplysninger for hvordan chuckie og Wickie hvalpene klarer sig. Jeg er utrolig glad for at Stine, Ulla og Ann skriver hvordan det går med Ronja, Felix og Chille. Jeg håber i bliver ved. Et sted føler jeg jo stadigvæk at det er mine "børn". ;-) LIGE EN OPDATERING: I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES INDPUT HER PÅ SIDEN, OG JEG LÆSER DEM ALLE MED STØRSTE GLÆDE. JEG VILLE OGSÅ GERNE KOMMENTERE ALLE INDLÆG, MEN DET KNIBER GEVALDIGT MED TIDEN. MEN I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES BESKEDER OG IKKE MINDST JERES BILLEDER: TUSIND TUSIND TAK. Alle jeres lånetilbud blir slettet
Skrevet af hans og heidi, d. 14-10-2006
hej hej her fra assensvej 18.. fin hjemmeside .. og tilykke til den stolte mor med hendes nye kuld
E-mail:
Skrevet af Stine Eilersen, d. 30-08-2006
Hejsa derovre på fyn! Lige en lille hilsen fra mig og Ronja. Vi er startet til hundetræning og ja hun skiller jeg jo noget ud fra resten ved at hun er ekstremt lydig og jo på forhånd kan det hele!

Mange hilsner fre Stine og Ronja
E-mail:
Skrevet af Billy, Jessie og Spot, d. 18-07-2006
Hej Chukey og Wickie
Vi ligger lige her i skyggen og Damper, det er lige før det er bedre med sne!....Jessie hun kan ikke fordrage at blive fotograferet.
Hundehilsen her lidt længere sydvest fra...lige ovre bag bakkerne :o)
E-mail:

Nyeste kommentarer

13.09 | 13:54

Hej har du nogen planlagte kuld på vej?

19.07 | 21:02

Hei! Har nå søkt «overalt» i to år etter min nye BC-venn…. uten hell. Leter etter den spesielle; langhåret, klassiske tegninger, hengeører, tæve. Har dere kull?

13.06 | 11:50

Hej Rita - sikke en køn hundepige og hun ser så dejligt ud, så rolig og glad - jeg er så ked af at jeg ikke har mulighed for at overtage hende.

19.05 | 07:02

Hej Ramon.
Har du et tlf nr jeg kan kontakte dig på?
el du kan kontakte mig
41423822