Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Jeg vil især sætte stor pris på at ALLE som har købt hvalp af mig, sætter en hilsen og skriver hvordan det går. Både de foregående, men også de kommende hundeejer. Som almen oplysninger for hvordan chuckie og Wickie hvalpene klarer sig. Jeg er utrolig glad for at Stine, Ulla og Ann skriver hvordan det går med Ronja, Felix og Chille. Jeg håber i bliver ved. Et sted føler jeg jo stadigvæk at det er mine "børn". ;-) LIGE EN OPDATERING: I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES INDPUT HER PÅ SIDEN, OG JEG LÆSER DEM ALLE MED STØRSTE GLÆDE. JEG VILLE OGSÅ GERNE KOMMENTERE ALLE INDLÆG, MEN DET KNIBER GEVALDIGT MED TIDEN. MEN I SKAL VIDE AT JEG ER MEGET GLAD FOR JERES BESKEDER OG IKKE MINDST JERES BILLEDER: TUSIND TUSIND TAK. Alle jeres lånetilbud blir slettet
Skrevet af Lone Lehmann Mathiesen, d. 27-05-2013
Lige en lille hisen fra Gaia, som er en vidunderlig hund. Hun nyder stort set alt med undtagelse af biler. Hun dækker ned af sig selv, når der kommer en forbi. Dyrlægen sagde at hun var en dejlig hund (8-9 kg) og alt var ok bortset fra at chippen var væk. Hun fik en ny. Hun elsker os, naboerne og specielt naboens hund, gåture, hvalpetræning og leg i haven. Hun har selv opfundet mange lege, som vi morer os meget over. Hun stortrives simpelthen og elsker at lære nyt hele tiden.
E-mail:
Skrevet af margrethe, d. 25-05-2013
Kære Rita
En lille hilsen fra Vester Skerninge. Rita trives så godt, hun er legesyg og en rigtig udehund. Vi har køkkenhave og Rita mener, at det er på tide at grave kartofler op :-) Hun er meget lærenem og nyder vores ture i hvalpekravlegård.
E-mail:
Skrevet af Mette jensen, d. 22-05-2013
Hej Rita
Lige lidt nyt fra os der købte en af Naya´s hvalpe (den med det beige halsbånd, Bessei) Det går bare så fint og hun er bare fantastisk, vi er startet til træning og må sige jeg har en klog hund, (O;
det skal nok blive rigtigt godt, vi går også ture i hundeskoven hvor der tit er rigtig mange andre hunde og det er hun også bare super til, hun er faldet godt til og vi er rigtige glade for hende....
vi har dog "døbt" hende om, så nu hedder hun Zelma... mange hilsner fra Sydfyn , Mette
PS; sender et billede med næste gang...
Skrevet af ULLA BIRKEKJÆR, d. 20-05-2013
HEJ RITA. SÅ ER DER LIDT NYT FRA ÅSUM. DET GÅR GODT MED VOVSERNE, FELIX ER JO BARE DEJLIG, STILLE OG GOD, LUKAS ER SKØN OG SJOV, MEN OGSÅ STILLE, HAN LIGGER UNDER COMPUTERBORDET OG FELIX VED SIDEN AF. DE LEGER GODT SAMMEN, OG DRILLER HINANDEN I AL VENSKABELIGHED, SÅ DET HELE GÅR BARE GODT. HILSEN FRA FELIX, LUKAS OG ULLA.
E-mail:
Skrevet af Gitte Mahler Bertelsen, d. 16-05-2013
Hej Rita. Vi er SÅ glade for lille Theia, selvom det jo er som at få en baby med turbo på :o)
Hun får mange oplevelser. I dag og et par dage frem skal hun opleve Vesterhavet, Nissum fjord og vores sommerhus. Hun er den "skarpeste" til hvalpetræning som hun har deltaget i siden hun var 8 uger. Og så er hun jo en lille skønhed som du kan se på billedet.
E-mail:
Skrevet af Annette, d. 14-05-2013
Hej Rita. Lige en hilsen fra Siff og os. Her går det rigtig godt, Siff trives og er en utrolig glad og aktiv hvalp på 7,2 kg. Vi går til hvalpetræning x 1 om ugen og hun hygger sig med de andre hvalpe. Siff er en rigtig udehund der elsker vores have og kan bruge lang tid på at lege med vores kat Mistanke. De to er gode venner.
Mange hilsner fra Aalborg
E-mail:
Skrevet af Margrethe, d. 08-05-2013
Hej Rita og Kristian
Så har Rita været til hvalpetræf, det nød hun. Hun har i dag oplevet torden, var lidt forskrækket i starten, så var hun ude i det. Vi nyder hende hver dag.
Vh
Margrethe
E-mail:
Skrevet af Margrethe, d. 29-04-2013
Hej
Så kom foråret for alvor. Rita er i haven og nyder det. Hun er med ved vandet og er klar til at hoppe i.. Hun er glad for mennesker og andre hunde. Dejligt nemt.
Vh
Margrethe
E-mail:
Skrevet af Gitte Mahler Bertelsen, d. 26-04-2013
Hej Rita.
En lille hilsen fra Theia. Hver dag byder på nye oplevelser. Vi forsøger hver dag at Theia møder nye mennesker, hunde og ser biler, dyr og cykler m.m. Hun er SÅ dygtig og nem at have med rundt. Jeg fangede lige skønheden i min svigerfars store have hvor terrieren Milla også var på besøg.
Hvor er hun dog en lille charmerende skønhed vores lille Theia.
Kh Gitte
E-mail:
Skrevet af Gitte Mahler Bertelsen, d. 21-04-2013
Hej Rita. Så er der allerede gået over en uge siden vi hentede Theia. Det går rigtig rigtig godt. Hun oplever mange ting. Hun møder mange forskellige mennesker og hunde og er en tillidsfuld og glad hund. Fuld af gå-på-mod. Hun er ved at falde godt til i sine nye omgivelser og er glad for os alle også katten. Vi har en stor have som hun elsker at boltre sig i, især de sidste par dage hvor det har været dejligt vejr. Hun vil hjælpe med det hele men det er langt fra det hele hun er god til. I tirsdags var hun til hvalpetræning for første gang - hun er så dygtig, selvom hun var den "nye i klassen". I denne uge bliver haven hegnet ind. Både for hendes sikkerhed og for at hun senere hen kan være i fred for hanhunde :o) Håber at skrive meget mere senere. Synes bare i skulle vide at hun har det helt fantastisk. Knus fra os i Hinnerup ved Århus
E-mail:
Skrevet af Annette, d. 19-04-2013
HejRita.
Nu har du i 8 uger været sød at sende dejlige billeder af hvalpene, så nu er det vores tur til at sende et 9 ugers billed af SIff. Hun er i Øster Anlæg for at hilse på ænderne. Det går så fint med hende og hun trives rigtig godt og er en glad tillidsfuld legesyg hvalp. Mange hilsner fra Siff og familien Høygaard - Jørgensen
E-mail:
Skrevet af margrethe, d. 18-04-2013
Kære Rita Og Christian
Vores dejlige Rita stortrives. Hun leger i haven, bliver kælet med og leger. Hun er SÅ nem. Tisser og skider ude og kommer når vi kalder.
Rita har prøvet at være alene hjemme, i kort tid, ingen problemer. Hun får stort set alt sin mad i en bold og drøner rundt i hele huset med den, herligt. Hun er tryg ved at køre i bil og ved fremmede mennesker.
Vi er så glade for hende.
venlig hilsen
Margrethe
E-mail:
Skrevet af Annette, d. 13-04-2013
Hej Rita. Lige en hilsen fra os, turen hjem gik fint. Hun virker allerede tryg og elsker at lege ude i haven. Vi har heller ingen uheld haft. Dejligt hun er så kælen og vil gerne putte i sin kurv. Mange hilsner fra Aalborg og Siff
E-mail:
Skrevet af Danny, d. 11-04-2013
Tak rita.

Ja 230 kilometer, det langt. Jeg kunne købe en hun, men det ikke hvalpe jeg ønsker. Blot en hvalp af Merlin`s gener.

Hvis jeg nu valgte at køre ned til dig. Og hvis Merlin i dine øjne er god nok til avl.
Hvad vil du så tage for en hvalp?

Hilsen Danny og Merlin..:)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Desiree durup, d. 23-03-2013
Vi glæder os til Buster skal med hjem d.12 april 2013. Her er frygteligt tomt uden en hund i huset.
Vi ses igen den 11 april, når vi nu har en overnatning på Glamsbjerg kro
Knus fra Desiree og Jesper
E-mail:

Nyeste kommentarer

13.09 | 13:54

Hej har du nogen planlagte kuld på vej?

19.07 | 21:02

Hei! Har nå søkt «overalt» i to år etter min nye BC-venn…. uten hell. Leter etter den spesielle; langhåret, klassiske tegninger, hengeører, tæve. Har dere kull?

13.06 | 11:50

Hej Rita - sikke en køn hundepige og hun ser så dejligt ud, så rolig og glad - jeg er så ked af at jeg ikke har mulighed for at overtage hende.

19.05 | 07:02

Hej Ramon.
Har du et tlf nr jeg kan kontakte dig på?
el du kan kontakte mig
41423822